Werken met MY-etool

OVER MY ORGANIZATION

Je zoekt een professioneel instrument om met je cliënten te communiceren over hun mogelijkheden. Jij ziet waar ze stromen en waar energielekken zitten. Maar hoe geef je hen inzichten waar ze verder mee kunnen? Je wil snel inzicht in de dynamiek van je cliënten en het werk dat ze doen.

MY-etool geeft duidelijkheid over: de functie, talenten en werkwijzen, leiderschapsstijlen, communicatiestijlen, valkuilen en risico’s, optimale omgeving, teamdynamiek, succes en rendement, mogelijkheden voor verdere ontwikkelingen en de persoonlijke X-factor van je cliënten.

Zelf coach worden? Bekijk ons opleidingsprogramma:

Wat heeft MY-etool coaches te bieden?

MY-etool is een online test die ontstaan is uit frustratie met bestaande testen. Een mens is meer dan zijn gedrag en een laag daaronder. MY-etool deelt mensen niet in 4, 9 of 16 subtypes. De interactie tussen aansturing, motivatie en gedrag kan op oneindig veel manieren leiden tot de unieke mens die iedereen is. MY-etool laat zien hoe onze intelligentie, onze motivatie en onze vaardigheden elkaar beïnvloeden.

MY-etool helpt je cliënt zichzelf te begrijpen. Zowel in werk als in persoonlijke relaties. MY-etool zorgt voor bewustzijn, kracht en focus. MY-etool geeft je overzicht als coach.

Naast outplacement, selectie, assessments, organisatieontwikkeling, teamdesign en business consulting, bieden wij trainingen op maat. Wij werken samen met een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde coaches met zeer diverse achtergronden.

WHITEBOARD

MY-etool

De coaches van MY-organization werken met MY-etool, een psychologische zelftest om gericht en effectief aan de slag te gaan. MY-etool brengt jouw succesfactoren, uitdagingen en valkuilen in beeld. Wat bepalend is voor jouw functioneren en de stappen die jij nodig hebt.

 • INTAKE

  Ieder coachingtraject begint met een intake. Tijdens de intake wordt gevraagd naar de reden van je komst.

 • MY-ETOOL

  Vervolgens wordt de MY-etool voor je klaargezet op de laptop. Je reageert twee keer op 27 vragen. Dit neemt ongeveer een uur in beslag.

 • FEEDBACK

  We maken een vervolgafspraak met je voor het feedback gesprek. Na het gesprek voorziet de consultant het verslag van zijn persoonlijke bevindingen.

 • COACHING

  Hoe we verder gaan bepaal jij. Je laat het bij de test en het feedback gesprek of je gaat verder met een van onze coaches.