Testimonials coaches

Collega coaches aan het woord

MEDELON DIK
  • Het maken van de test vond ik verwarrend. (…) Het verslag geeft vervolgens concrete en praktische tips over je valkuilen, risico’s, ontwikkelingsmogelijkheden en welke samenwerkingsvormen bij mij passen. De uitkomst helpt mij enorm hoe ik zowel persoonlijk als zakelijk verder kan en wil groeien. Een effectieve en indringende test die je direct tot je essentie brengt en laat zien hoe je volkomen in je kracht kunt staan.

    Madelon Dik Coach
Testimonials coaches
  • Als Coach vind ik MY-etool een kwalitatief goed en efficiënt instrument. Op basis van de online vragen krijg je een goed en uitvoerig rapport, vaak met eye-openers voor de klant. Het geeft een transparant plaatje van de cliënt zijn persoonlijkheid, drijfveren en gedrag. Daarnaast o.a. wat mogelijke valkuilen zijn en welke type mensen in de omgeving voor optimale bloei bijdragen. Soms biedt dit als de antwoorden op de coachvraag of is het een goed startpunt voor een traject met meerdere sessies.  

    Joris van der Bijl Ondernemersadviseur & executive coach
Sharda_Korf
  • MY-etool heeft mijn ogen geopend. Ik leefde op de automatische piloot en maakte daardoor geen gebruik van mijn talenten. Ik was altijd bezig met het willen voldoen aan de verwachtingen van onze huidige maatschappij. (…) Door MY-etool werden mijn talenten inzichtelijk voor mij. (…) Sinds kort heb ik mijn eigen praktijk en help ik mensen met hun levensvragen. MY-etool heeft er voor gezorgd dat ik mijn eigen leven leid.

    Sharda Korf Coach

Zelf coach worden? Bekijk ons opleidingsprogramma:

Deel je ervaringen

Jij bent niet de enige die meer wil weten over MY-etool. Velen zijn je voorgegaan.
Wil jij als coach ook delen wat je ervaringen zijn? Mail ons of noem ons via Social Media.