Testimonials cliënten

De cliënt aan het woord

ROND_Corinne Jaspers
  • MY-organization heeft een hele goede test ontwikkeld en het verslag heb ik diverse malen gelezen om er elke keer weer iets nuttigs voor mezelf uit te halen. Na 14 jaar ondernemerschap wilde ik heel graag weten of mijn zelfbeeld ook daadwerkelijk klopt met de werkelijkheid en gelukkig had ik een match van 94%. (…) Een ieder kan ik MY-organization van harte aanbevelen!

    Corinne Jaspers Cliënt
ROND_Cees Grimbergen
  • (…) Ik maakte zijn test. Ik werd niet een ander mens. Wel was ik prettig verbaasd over de zorg en aandacht die Vehmeijer aan zijn klanten geeft. En vooral was ik onder de indruk van de vele facetten van een persoonlijkheid die Laurens in zijn test heeft weten te verwerken. Wat mij ook frappeerde: hoe je met een simpele vraagstelling tot de kern kunt doordringen      

    Cees Grimbergen Cliënt
Testimonials cliënten
  • "MY-etool? Een soort psychologische test, maar dan compleet anders. Allereerst twee series vragen. (...) De vragen lijken een groot onzinnigheidskarakter te hebben. NIETS is minder waar! Het resultaat is verbluffend en gaat heel ver. Na een kort gesprek, kreeg ik een uitgebreid rapport mee. 's Avonds vol verbazing gelezen. Hoe stevig kun je de spijker op de kop slaan?"
    Suur Maj Zonneveld Client

JOUW ERVARINGEN OVER MY-ETOOL DELEN?

Jij bent niet de enige die samen met iemand anders aan de slag gaat om meer uit je leven te halen. Velen zijn je voorgegaan. Hieronder vind je enkele testimonials. Wil jij ook delen wat je ervaringen zijn? Mail ons of noem ons via Social Media. (Video-testimonials zijn ook welkom)