Missie en Visie

MISSIE MY ORGANIZATION

Wij zien dat mensen steeds zelfstandiger hun geluk en succes realiseren. Ook in het werk. Organisaties en coaches faciliteren daarin. Ambities, professionaliteit en goed leiderschap groeien zo next level. inside – out. Met je eigen maatstaven.

Effectief wordt daarmee zeer efficiënt. Resultaten worden haalbaar en aanstekelijk. Daarop wil je aangesproken worden. Met de professionals van MY-organization krijgen geluk en succes een kop en een staart! Zorg dat het klopt. We zijn dicht bij!

Wanneer je gaat voor geluk en succes dan worden verschillen tussen mensen belangrijk. It takes every kind of people. Wat vind je zelf belangrijk? Wat is je toegevoegde waarde? Wat is het dat alleen jij kan? En waar vullen anderen je aan? Welke omgeving past bij je? Hoe werkt het nu? Wat is er nodig?

VISIE MY ORGANIZATION

Wij laten met MY-organization zien, dat iedereen uniek is en dat iedereen een optimale plek heeft. Zo bouwen wij geluk en succes. Goed leiderschap en professionele coaching hebben bezieling nodig.

Dat zit in mensen en in teams. Inside – out! Met jezelf als maatstaf! Wat doe je en waar sta je op dit moment? Waarom komen mensen naar jou toe? Wat wil je zelf? Wat heb je nodig?

MY-organization is een netwerk van en door coaches, zowel zelfstandig als in-company. Wij werken onder andere samen met Coachloper en Efficienza. Preferred partners van veel profit en non-profit bedrijven waarmee wij in vertrouwen samenwerken. Geluk en succes zijn altijd en overal haalbaar en goed te doen! We zijn dicht bij!

WAT BIEDT MY ORGANIZATION

Wij bieden een nulpunt-meting. Daarmee zie je je eigen kompas en ben je je eigen maatstaf. Een Quantum Psychologische Zelf-test. Hierin ervaar je samen met de mensen en teams om je heen, dat je gezien wordt voor wie je bent.

Dus als je twijfelt en ook als je niet twijfelt en je blauwdruk wilt leren kennen: Maak een afspraak voor een gratis vrijblijvend strategiegesprek! Waarnemen is waarmaken!

MY-organization, voor en door coaches, gespecialiseerd in Personal en Business Consultancy sinds 1990