Je 3 Succes Fundamenten

JE BEDRIJF FUNCTIONEERT, MAAR WERKT HET OOK?!

Iedere dag zonder draagvlak, structuur, resultaat of impact, verlies je aan relaties, energie en geld. Ieder uur zonder blauwdruk, zonder geluk, resultaat en succes loopt je onderneming leeg.

Wil je magie in je product en dienst?

Wil je geluk en succes in je werk?

Raadpleeg je eigen magische X-factor!

Wil je een gezonde onderneming met energie en een laag verzuim? Wil je dat mensen zichzelf presenteren als ondernemers en innovators? Wil je mensen die initiatief tonen, de regie vasthouden en die leveren?

Geef je mensen, je teams en organisatie de blauwdruk van hun magische X-factor. Maak nu de balans op, juist ook als het goed gaat!

Maak MY-etool!

Magie is dichtbij!

De 3 Succes Fundamenten

PERSOONLIJK

 

 

Met MY-organization steun je jezelf, je collega’s en je teams door te kijken naar de competenties en vaardigheden, de motivaties en werkwijzen, het leiderschap en de aansturing daarin.

 

Met MY-etool als instrument krijg je persoonlijk draagvlak en word je samen met je collega’s meer beschikbaar, zelfstandig en verantwoordelijk.

 

Lees meer

TEAMS

 

Voor je teams en workunits zet je MY-etool in om de samenwerking en communicatie snel en doeltreffend te verdiepen en te verbreden.

 

Met de enorme expertise en inzet van onze coaches, interimmers en mentoren zorg je ervoor dat je teams en workunits hun verantwoordelijkheden op langere termijn vasthouden.

Lees meer

ORGANISATIE

In je bedrijf koppel je mensen en teams aan expertise en productie. Wanneer je dat omdraait, krijg je technische protocollen als drijfzand. Daarin zie je de samenwerking en communicatie van je mensen snel verdwijnen.

Voor geluk, resultaat en succes in je bedrijf zet je bottom-up een meetbaar Mens-Management in. Het gevolg is, dat je zowel aan je kosten- als aan je opbrengstenkant aantoonbaar een hoger rendement krijgt. Persoonlijk, professioneel en zakelijk.

Lees meer

De 3 Succes Fundamenten in actie!

Persoonlijk

Behalve selectie, self-assessment, replacement, advies, heb je de beschikking over begeleiding en trainingen op maat. Dagelijks staat er een zeer compleet netwerk van coaches en mentoren, met vele diverse achtergronden en specificaties, tot je beschikking. Maak er gebruik van. Je bent het waard!

MY-full potential
Cirkel baboushkas

Teams / Units

Behalve selectie, assessment, team- en organisatieadvies en boardroomconsulting beschik je over de mogelijkheid van begeleiding en training op maat. Dagelijks staat er een uitgebreid netwerk van coaches, interimmers en mentoren tot je beschikking, professionals met zeer diverse achtergronden en specificaties. Gebruik ze. Je bedrijf is het waard!

Organisaties

Met de inzet van MY-etool en met de professionals van MY-organization maak je de samenwerking en communicatie meetbaar. Je Mens-Management gaat verder dan iedereen op de juiste plek en alle neuzen dezelfde kant op. Je krijgt een efficiëntere organisatie, als mensen en teams achter alle techniek en systemen hun werk goed kunnen doen.

Daarom wil je betere samenwerking en betere communicatie.

Daarom wil je mensen, die voldoening halen uit hun capaciteiten.

Daarom wil je mensen en teams die werken vanuit hun motivaties en die zo veel mogelijk zichzelf aansturen.

Daarom heb je de beschikking over MY-etool en is er het network van professionals in MY-organization. Omdat je gaat voor meetbare en concrete resultaten. Structureel, voelbaar en permanent.

Daarmee komt er magie in het werk.

Je bedrijf is het waard!

every kinda people

YOUR NEXT STEP!