Coaching Next Level

OVER MY ORGANIZATION

Coaching Next Level is een initiatief van MY-organization. Coaching Next Level gaat over autonomie, verantwoordelijkheid en wederkerigheid. Wij bieden een stap voor stap methode om mensen te helpen veranderingen en uitdagingen aan te gaan en meer gezondheid, geluk en succes te ervaren.

Coaching Next Level gaat ervan uit dat een team geen optelsom van de kwaliteiten van mensen is. Juist wat er tussen hen gebeurt geeft meerwaarde. Dat geldt niet alleen op de werkvloer, maar ook in een coachingstraject. Een goede coaching gaat over draagvlak, verantwoordelijkheid, autonomie en goede samenwerking. Deze kernwaarden staan centraal in onze coaching.

Zelf coach worden? Bekijk ons opleidingsprogramma:

Coaching Next Level bij MY-organization

MY-organization is een netwerk van coaches. Coaches die ook willen putten uit oosterse wijsheid; die het beste uit twee werelden willen verbinden. De coaches van MY-organization werken met MY-etool, een diagnostisch instrument om snel bij de kern te komen. Je doorloopt snel en effectief coachingstraject te doorlopen met je cliënt.

Wij geloven dat een coach een verbinding aangaat met een cliënt en dat de samenwerking gebeurt vanuit wederkerigheid. MY-organization verbindt  het beste uit de oosterse en de westerse wereld.

Dankzij de periodieke bijeenkomsten blijf je leren en je blijft je ontwikkelen. Samen met je collega coaches ga je op zoek naar verdieping en verbinding. Je kunt sparren en samenwerken. Samen kom je op een hoger niveau. Probeer ‘the next-level’ en krijg ook meer werk. Maak van MY-organization jouw plek.

We bieden je in Bilthoven zelfs een plek om te ontmoeten en ook om te werken als je dat wilt.

every kinda people