Aangekomen in TAO Garden, voor de training Universal Healing Tao.

 In MY-organization, Verbondenheid

Het jaar 2019 start voor mij in Thailand, om precies te zijn in Chiang Mai. Ik ben net aangekomen in Tao Garden en ik voel nu al dat de energiefrequentie hier hoog ligt ?

 

Samen met mijn (trainings)partner ben ik hier voor de training Universal Healing Tao.

Tom is al enige jaren praktiserend en is hier nu voor de instructeursopleiding. De certificering hiervan vindt alleen plaats in Thailand en mede daarom maken we deze prachtige reis.

Zodat hij in Nederland zijn kennis weer kan doorgeven aan organisaties die in Bilthoven-Noord samen komen voor team- en organisatie ontwikkeling.

 

Zelf volg ik in de basisopleiding Universal Healing Tao. Naast Tai-Chi ga ik me ook verdiepen in Tao, wat ‘de weg’ betekent.

Nóg meer mijn eigen pad lopen door meer bewustzijn te creëren tussen lichaam en geest. Vanzelfsprekend heb ik al een beetje geoefend met mijn partner, die mij uitlegt waarom ik welke oefening doe. ?

 

Deze reis naar Chiang Mai heeft ons hier gebracht om weer een stap te zetten in zelfontwikkeling. Een andere reden is om ons programma voor organisaties en hun medewerkers te verfijnen.

Voor hen hebben we een programma samengesteld met oefeningen die je helpen om je te doen groeien op zowel persoonlijk- en spiritueel vlak als op zakelijk gebied. Deze oefeningen combineren we met de ER-Scan die jouw ware natuur laat zien en ook laat zien waar jij blij van wordt op je werk. Door de combinatie van de Scan en deze oefeningen op maat te ontvangen, kun je zorgen voor meer balans in je leven, zowel persoonlijk als zakelijk.

 

Met deze oefeningen laten we bijvoorbeeld zien wat je kunt doen wanneer een (werk)proces moeilijk verloopt. Door juiste oefeningen te doen en je energiepunten te activeren, gaat alles weer beter stromen. En daarmee ook je (werk)proces waar je op dat moment mee bezig bent.

 

Door letterlijk te bewegen zet je ook vaak andere zaken in beweging. In sommige gevallen is bewegen dus van belang en in andere gevallen is stil staan en er gewoon naar kijken de beste optie. Door in beide aspecten meer inzicht te hebben, boek je naar mijn idee op fysiek- emotioneel- psychisch en energetisch vlak meer vooruitgang.

 

Balans ervaren in je leven houdt ook in om de juiste voeding tot je te nemen. Wanneer je gezond eet, stijgt je energieniveau. Voldoende bewegen en gezond eten brengt harmonie in je leven. En deze harmonie in je leven zorgt er weer voor dat je meer mogelijkheden ervaart om gemakkelijker met de veranderingen mee te bewegen die in je leven plaats vinden. Er is namelijk één constante in dit leven en dat is verandering. ?

 

Ik weet wat het is om helemaal niet te kunnen eten. Tijdens mijn ziekteperiode kon ik namelijk niet eten en mijn energieniveau kon bijna niet lager zakken, althans zo voelde het.

Als vervanging kreeg ik sondevoeding. Nou, ik kan je vertellen dat je daar niet blij van wordt…ook al was dat op dat moment natuurlijk wel hard nodig. Toen ik weer gezond kon eten en weer aankwam in kilo’s kon ik steeds meer en beter bewegen. De balans in mijn lichaam kwam langzamerhand weer terug, net zoals mijn energie.

Door onder andere deze ervaring weet ik nu wat niet gezond eten en daarentegen de juiste voeding tot je nemen met je kan doen. Zowel lichamelijk als geestelijk.

 

Met mijn arts heb ik naderhand besproken waarom mijn ziekte begon. Waarom werd ik ziek? Wat was de oorzaak van mijn ziekte? En wat is het gevolg daarvan geweest? Naast medische adviezen hebben we samen een laag dieper gegraven om de oorzaak te achterhalen. En niet alleen symptomen bestreden, waarvan ik ook weet én ervaren heb dat dat toch vaak gebeurt.

 

Zo! Alweer een gedeelde ervaring in een persoonlijke blog. ✅ Vind ik het nog steeds spannend om mijn verhaal op papier te zetten? Jazeker… én oefening baart kunst weet ik nu ook; het gaat steeds gemakkelijker. ?

 

De reden waarom ik mijn verhaal deel, is zodat jullie er geïnspireerd door kunnen raken. En wellicht voelen dat er meer (misschien nu nog onbekende) hulpbronnen voor jou kunnen zijn om te zorgen voor jouw eigen Joy & Happiness ? Want dat gun ik jou.

 

Gezamenlijk op naar een inspirerend 2019!

Dat Joy & Happiness bij jou ook op nummer 1 komt te staan, zowel in je privé leven als op je werk!

 

Een lieve groet,

Sharada

Recent Posts

Leave a Comment