Aanbeveling van coach tot coach

 In MY-etool, Succesvol coachen, Succesvol zijn

Mailt de ene coach de andere coach:

“Ik heb je niet voor niets uitgenodigd voor MY-etool. Ik ben er elke keer weer verbaasd over wat ik lees over mijzelf. Ik, in eigen persoon. Het NU en morgen.

Ik heb vragen ingevuld over hoe ik ben en op mijn werk en ik krijg een overzicht. Kippenvel zo mooi. Dat gun ik jou ook, omdat je een tijd geleden op zoek was.

Dit is DE tool met een antwoord waar je decennia mee aan de slag kan. Het veroudert niet, het gaat over jou. Wie je bent, wat je kunt, waar je mag schitteren en daar bovenop: wat je omgeving kan/mag bieden om jou in je excellentie (succes en geluk) te laten komen. Kunst, HR, e-media, communicatie, levenspartner, (stief) -ouder, noem maar op.”

Kijk zo’n aanbeveling, daar doen we het allemaal voor.

Dankjewel.

Recent Posts

Leave a Comment

tegenslag en disciplineMY-etool, gereedschap