Rauw

 In Coach, Succesvol coachen

Durf jij je cliënten te zeggen dat je niet altijd gelukkig hoeft te zijn? Rouw is rauw, sommige klusjes zijn ronduit vervelend en er zijn dagen dat je eigenlijk je bed niet uit wil.  Is dat voor jou iets dat opgelost moet worden? Zijn de slechte dagen een signaal dat je je leven anders in moet richten?
En soms is er gewoon tegenslag, voor iedereen.

Eeuwigdurend geluk

Moeten we naar eeuwigdurend geluk streven of zit geluk in het contrast? Eerst hard werken en dat een momentje voor jezelf op de bank? Is dat werkelijkheid of te calvinistisch?

Discipline

Natuurlijk zijn er 1001 manieren om pijn te verzachten, om met karweitjes en terugkerende klusjes om te gaan. Gretchen Rubin schrijft er eindeloos over. Zij heeft een encyclopedie van manieren waarop mensen discipline ontwikkelen . En ik vind dat leuk. En soms bedank ik er even voor. Soms ben ik gewoon boos of verdrietig of vind ik het leven heel rauw.

Eerlijk . . . ?
Heb jij dat ook en durf je dat ook met je cliënten te delen?

Recent Posts

Leave a Comment

testimonial van hart tot hart