It takes every kinda people

 In MY-etool

Als je steeds snel uitgekeken bent op wat je doet vind je misschien wel iets heel anders interessant. Misschien moet je je passie in een heel andere richting zoeken dan je dacht. Misschien doe je veel meer goed, dan je dacht.

Ik was onderzoeker bij farmacie, maar ik vond geneesmiddelen niet interessant. Ik vond het vooral interessant om te zien hoe wij daar met zijn allen mee omgaan. Wat verwachten we van medicijnen? Hoe gebruiken artsen en apothekers richtlijnen (heel anders). Meer de vragen van een socioloog. Zo schoof ik van beleid naar de relatie tussen onderzoek en beleid en later weer naar hoe we met wetenschap omgaan. Richting wetenschapsfilosofie zeg maar. Die pillen waren altijd bijzaak.

Ik ken ook iemand die al zeker 5 interessante bedrijfjes is gestart en dan weer stopt. Ze dacht dat ze een ‘quitter’ was, dus (!) een ‘loser’. Ik denk dat ze een echte ondernemer is.

Iedereen is anders en dat is maar goed ook want niemand kan alles (en gelukkig doen we ons werk allemaal op een andere manier).

Plaag jezelf niet onnodig door te vinden dat je pizza’s moet bakken als je een pizzeria wil opzetten. Gebruik je talenten en vermijd zelfsabotage. Dit zijn nu precies de dingen die MY-etool zo goed in beeld brengt. Waar jij beweegt en waar jij jezelf tegenhoudt.

Wil je gaan voor je talenten en weten wat je los moet laten? Kom MY-etool doen bij MY-organization. De route naar geluk en succes is dichtbij.

Tja, en wat is een muzikant zonder band?

Robert Palmer met Every Kinda People (to make what life’s about)

 

Recent Posts

Leave a Comment

dood en opnieuw geboren wordentestimonial HR