Testimonial?

 In MY-etool, Succesvol zijn, Verbondenheid
Zo'n testimonial moet dan niet te lang zijn en aan een bepaald -format- voldoen. Gelukkig passen mensen niet in formats. Tjeemig wat zou dat saai zijn. Daarom een heel blog hiervoor, omdat we zo dankbaar zijn voor zo'n testimonial.

Testimonial:

“Gisterenmiddag een paar uren MY-etool ‘gedaan’. Een soort psychologische test, maar dan compleet anders. Was gevraagd als proefpersoon. Allereerst een tweetal serie vragen beantwoord. Eerst met in je achterhoofd een functie en daarna, los van wat dan ook, geheel vanuit jezelf. De vragen lijken een groot onzinnigheidskarakter te hebben. NIETS is minder waar! Het resultaat is verbluffend en gaat heel ver. Na een gesprek van in dit geval slechts een half uur ,normaal duurt zo’n gesprek langer, kreeg ik een uitgebreid rapport mee. ’s Avonds vol verbazing gelezen. Hoe stevig kun je de spijker op de kop slaan. Kan ook niet anders want jij bent degene die van binnen naar buiten, naar de wereld kijkt. En de consultant in opleiding Marjan Hauwert verdient zeker een compliment voor de manier waarop ze het gesprek voerde en met respect omging met haar klant binnen de gegeven hoeveel tijd. Ik weet zeker, dat ze bij meer tijd haar intuïtie nog meer had gebruikt. Het was al verbazingwekkend, dat ze het onderwerp, dat in mijn vraag aan de orde was ook zelf al had benoemd, zonder mijn vraag te weten. Na een korte pauze werden nog twee proefpersonen door weer twee andere personen ‘in opleiding’ besproken. Hoop geleerd, mooie middag. Ook een keer proefpersoon zijn? Het is echt de moeite waard en je helpt jezelf én een ander! Neem gewoon contact op met MY-organization. 😉

Oh ja, wat me ook raakte is het enthousiasme en de gedrevenheid van het MY-organization team. En tegelijkertijd stevig met beide benen op de grond staand. Mooi om te ervaren. En natuurlijk kun je ook meteen MY-etool doen.”

Van Hart tot Hart

Suur Maj

 

(veel te lang natuurlijk, daar maken we graag plaats voor)

Recommended Posts

Leave a Comment

Zoek de balansdood en opnieuw geboren worden