Evenwicht

 In MY-etool

Alles gaat om evenwicht.

Houd jij je leven in balans? Stevigheid komt niet van een starre balans, maar van een continu bewegen rond het middelpunt. Wie heeft er nooit een bezemsteel of zoiets op zijn hand in de lucht weten te houden. Als je durft te bewegen is het niet zo moeilijk.

Het is belangrijk te focussen op het in balans houden van je doelen. Het is net als met die bezemsteel: puntgerichte aandacht en tegelijk beweging. Durf te bewegen en los te laten zonder je focus te verliezen.

De werkelijkheid is niet perfect, we zijn hier om te leren en van alles uit te proberen. MY-etool laat je jouw beweging zien. De dans die jij maakt met die bezemsteel. Jouw zoeken naar evenwicht tussen wie je bent en wat er van je verwacht wordt.

Wij zijn ervan overtuigd dat je werkplek moet passen bij wie jij bent, en niet andersom. Er is genoeg werk te verzetten, door goed te kijken naar je kwaliteiten en verlangens kun je de juiste plek vinden. Daar gaat het ineens soepel: je bent niet meer aan het overleven; je danst. Geen verstarring maar beweging; in evenwicht.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

luisterentestimonial van hart tot hart