Mag het ook kleiner?

 In Talent

Zo klein mogelijk

Wat als je in plaats van meer, groter, sneller eens moest streven naar zo klein mogelijk?

Stel ons hoogste doel zou zijn om het zo eenvoudig mogelijk te maken? Niet een groot huis, maar een klein huis. Geen honderd hobby’s maar één, niet duizend plannen, maar twee. Gewoon jezelf zijn, de ene dag wat groter dan de andere dag.

Steve Austin

Niet de man van zes miljoen (Wie kent hem nog?)

Hij was -better, stronger, faster- zie bij 1:04 min. Ik denk zo vaak aan dat zinnetje als het weer meer-meer-meer moet. Ja, ik geniet er ook van dat ik binnen 30 seconden op dat overvolle internet precies die intro vind.

en ik

Maar voor mezelf probeer ik het ook steeds weer kleiner te maken. Mijn maillijsten, mijn boekenverlanglijstjes, mijn ambities en zelfs mijn vriendenkring.

Wat is jouw balans?

Kan jij het ook af en toe zo klein mogelijk maken? Wat is voor jou de manier op een verleidelijke bucketlist te hebben en tegelijk jezelf niet gek te maken met MUST DO’s?

En die van je client?

Wat zeg je als je cliënt meer uit zichzelf wil halen? ik hoor het zo vaak en ik moet bekennen dat ik het zelf ook gebruik in mijn teksten; wil je meer uit jezelf halen? Tot ik me afvroeg of dat echt de hoogste deugd is.

Wat denk jij?

Recommended Posts

Leave a Comment

MY-organizationnew financial forum