Verdieping voor coaches

 In Coach

Ontwikkelen tot de kern

Hoe ga jij je in het nieuwe jaar verdiepen? Als coach ben je zelf je belangrijkste instrument. Hoe ontwikkel je je dan als coach? Hoe werk je aan jezelf? Gaat het om vaardigheden, motivatie, mededogen, (zelf)- kennis? Waar ga jij naar op zoek in het nieuwe jaar?

Afwikkelen

Ontwikkelen, lijkt wel op afwikkelen en dat klinkt als naar binnen gaan. Op reis naar de kern. Ik wil me wel ontwikkelen naar mijn kern. Hoe raar dat ook klinkt, ontwikkelen gaat zeker ook over laagjes onzin loslaten.

Ooit vertelde iemand mij dat je groei kan zien als het afpellen van de rokken van een ui. Hoe paradoxaal het ook klinkt, het sprak me aan.

 

coaching3punt0

Van binnen naar buiten

Komt echte kennis van binnen of van buiten? Komt groei van buiten of van binnen? Zoals altijd gaat het om een balans, om een beweging als van een lemniscaat. MY-etool werkt van binnen naar buiten en dat wensen we jou als coach, als mens ook in het nieuwe jaar: Coaching3punt0. Non-duaal, inside-out en Powerrr in Action.

Recommended Posts

Leave a Comment

dood en opnieuw geboren wordenMY-organization vernieuwd