Schaap ga je schamen

 In Verbondenheid

Ik fiets ’s morgens vroeg door de polder naar mijn werk. Ik zie een schaap met gebogen hoofd voor een boom staan.

‘Ach gèrum‘, denk ik, zelfs een schaap kan zich schamen.

Nou ja wat een onzin! Denk ik ook meteen als ik erlangs fiets. Ik kijk om en roep: “Jij hoeft je nergens voor te schamen!” Terwijl ik snel kijk of ik niet in de  sloot aan het belanden ben draai ik me weer om : ” YOU ARE PERFECT AS YOU ARE !! ” Lachend om mezelf fiets ik tevreden door.

Het is mooi zo vroeg in de polder. Wat fijn dat er niemand anders is op dit moment. 😉

Vrolijk verder fietsend vraag ik me af wanneer ik voor de eerste keer hoorde over projectie. Ik snapte toen dat het bestond. Nu roep ik vaak dat alles projectie is. Glimlachend fiets ik door.

Kan jij ook lachen om je eigen projecties?

 

Recent Posts

Leave a Comment

MY_WHY